/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Analiza epidemiei de coronavirus în Moldova. Vârsta persoanelor decedate de Covid-19

missing
07 iunie 2020, ora 07:22

Până astăzi, 7 iunie, la aproape trei luni de la anunțarea primului caz de infectare cu noul coronavirus, în R. Moldova au fost înregistrate 331 de decese provocate de virusul COVID-19.

Datele Ministerului Sănătății arată că, în Moldova, în cele mai multe cazuri persoanele decedate din cauza Covid-19 sunt cu vârsta de peste 70 de ani.

Datele mai arată că victimele Covid-19 sunt mai multe femei decât bărbați. Majoritatea persoanelor infectate sufereau și de alte boli, conform anunțurilor făcute de responsabilii de la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Foto: Ministerul Sănătății

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram