/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Doi români au fost la un pas să evadeze dintr-o închisoare din Italia. Cum au fost opriți

missing
08 iunie 2020, ora 13:12

Doi români mai aveau puțin și evadau dintr-o închisoare din Italia, au anunțat autoritățile, citate de irpinianews.it.


Cei doi se află în spatele gratiilor la închisoarea Bellizzi, din Avellino, un oraș din sudul țării, scrie știrileprotv.ro.

Sâmbătă, 6 iunie, ei au fost opriți de gardieni din încercarea de a evada.

”Mai aveau doar să scoată cărămizile de sub fereastra celulei în care se găseau și, cel mai probabil, ar fi devenit liberi ca păsările cerului”, a declarat Franco Volino, secretar provincial al Poliției Penitenciarelor.

Polițiștii din penitenciar au aflat de planul celor doi și au efectuat o inspecție. În timpul cercetărilor, au găsit asupra lor un telefon de mici dimensiuni, iar informațiile privind pregătirea evadării s-au confirmat.

Luna trecută, aceeași închisoare a fost în centrul unui scandal, după ce deținuții au publicat clipuri pe o rețea socială, a scris Repubblica.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram