/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Se vrea Filip candidat la prezidențiale din partea PD-ului? Liderul democraților, despre participarea partidului la aceste alegeri

missing
18 iunie 2020, ora 22:46

Liderul Partidului Democrat (PDM), Pavel Filip, susține că membrii formațiunii vor să aibă propriul candidat la alegerile prezidențiale din toamnă, dar nu au luat deocamdată o decizie în acest sens. 

Pavel Filip evită să spună, dacă acel candidat ar putea fi chiar el: „Acum ne consultăm cu colegii”, a spus Filip la „Cutia Neagră” cu Mariana Rață.

Președintele PDM declară că în curând forul organizațiilor de partid se vor întruni și vor lua o decizie cu privire la participarea formațiunii la alegerile prezidențiale.

Anterior, Dumitru Diacov a declarat la o emisiune TV că, cel mai probabil, anume Pavel Filip va fi candidatul PDM la alegerile șefului statului. În același timp, PDM și PSRM au o înțelegere precum că, după alegerile prezidențiale și în funcție de rezultatele acestora, democraților li se va oferi funcția de președinte al Parlamentului sau de premier.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram