/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Fiul premierului Ion Chicu nu a amânat nunta care urma să aibă loc în august. Prim-ministrul: „Vom vedea ce va fi”

26 iunie 2020, ora 21:22

Deși în această perioadă sunt interzise petrecerile cu mulți invitați, premierul Ion Chicu spună că nu a anulat nunta fiului său, care urma să aibă loc la sfârșitul verii. Totuși, șeful cabinetului de miniștri susține că înțelege că va trebui să o amâne dat fiind faptul că până atunci Republica Moldova nu va reuși să scape de pandemia COVID-19.

„Eu încă nimic nu am amânat pentru că este planificată pentru sfârșitul verii. Vom vedea ce va fi, dar eu înțeleg că va trebui să o amân pentru că oricum nu va pleca această pandemie. Imaginați-vă că faci o mare petrecere, iar peste trei zile invitații tăi stau la Spitalul „Toma Ciorbă”. Cine vei fi după aceasta?”, a declarat premierul la emisiunea „Piatnița s Anatoliem Golea” de la postul RTR Moldova.

„Eu înțeleg când deja ai invitat oamenii, eu înțeleg că trebuie să am rușine. Nu pot să invit oamenii, să-i pun în situație dificilă. De aceea, eu îmi cer scuze de la cei pe care deja i-am invitat, am intrat în situație pentru că sănătatea este mai presus de toate. Nunți vom reuși să facem”, a precizat șeful cabinetului de miniștri.

Amintim că Comisia Extraordinară de Sănătate Publică, în decizia din 18 iunie, a interzis organizarea ceremoniilor în orice instituție, indiferent de statut public sau privat, pentru perioada stării de urgență în sănătate publică cu posibilitatea de prelungire a interdicției menționate, în funcție de evoluția situației epidemiologice a infecției cu COVID-19 la nivel național.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram