/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cine este noul director al Spitalului Republican

missing
07 iulie 2020, ora 16:22

Andrei Uncuță este noul director al Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”. Ministerul Sănătății a anunțat astăzi, 7 iulie, rezultatele concursului câștigat de către noul conducător al instituției. 

Începând cu luna martie Andrei Uncuță asigură interimatul funcției de director, fiind un nume notoriu în domeniul medicinei.

Neurolog de profesiei, Andrei Uncuță a ocupat în ultimii ani mai multe funcții de conducere. A fost vicedirector la Institutul de Medicină Urgentă, dar și director la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie. De asemenea, a ocupat și fotoliul de viceministru al Sănătății.

Amintim că, fostul director al Spitalului Clinic Republican, Anatol Ciubotaru a fost eliberat din funcție, pe 13 mai, după ce patru medici din cadrul instituției au fost testați pozitiv la coronavirus.

Medicul-chirurg în prezent își valorifică cunoștințele și experiența în cadrul proiectului „SARS-Covid 19” al Școlii Superioare de Medicină din Hanovra, Germania.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram