/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Într-un apartament din Chișinău a plouat aseară ca afară. Locatarii au pus ligheane prin toată casa

missing
07 iulie 2020, ora 08:00

O familie din Chișinău s-a trezit noaptea trecută cu apartamentul plin cu apă. Când a început ploaia puternică de astă noapte, acoperișul clădirii, care cel mai probabil avea fisuri, a cedat, iar apa curgea din tavan ca din robinet. 

Locatarii stau într-un bloc cu nou etaje și se plâng că cei de la Întreprinderea pentru Gestionarea Fondului Locativ nu au avut grijă de acoperișul blocului, care le-a adus apa în casă.

„Le mulțumim angajaților ÎMGFL. Iată cât de bine lucrează. Și pe scară, aceeași situație”, spune femeia care a postat imaginile pe un grup de pe rețelele de socializare.

Pentru astăzi, meteorologii anunță, de asemenea, precipitații, în întreaga țară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram