/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Există posibilitatea ca Mihai Ghimpu să revină în fruntea PL? Răspunsul politicianului

missing
08 iulie 2020, ora 09:00

Președintele de onoare al Partidului Liberal (PL) Mihai Ghimpu întrebat dacă există posibilitatea să revină în fruntea formațiunii a spus că nu este motiv pentru că cuvântul său mai are pondere în partid. 

„Eu voi avea grijă ca partidul să se ridice și să nu moară. Nu numaidecât să revin în frunte, eu sunt președintele de onoare și am cuvânt. Dacă eu propun ceva care este argumentat și e bun, nu văd probleme. Cuvântul meu costă”, a declarat Mihai Ghimpu, a declarat Mihai Ghimpu în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la tv8.

Președinția PL a fost preluată de fostul primar al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă în urma deciziei celui de-al cincilea Congres al formațiunii, organizat pe 1 decembrie 2018 la Chișinău.

Începând cu anul 2010, Dorin Chirtoacă a ocupat funcția de prim-vicepreședinte al PL. Mihai Ghimpu a fost la cârma formațiunii circa 20 de ani.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram