Președintele de onoare al Partidului Liberal (PL) Mihai Ghimpu întrebat dacă există posibilitatea să revină în fruntea formațiunii a spus că nu este motiv pentru că cuvântul său mai are pondere în partid. 

„Eu voi avea grijă ca partidul să se ridice și să nu moară. Nu numaidecât să revin în frunte, eu sunt președintele de onoare și am cuvânt. Dacă eu propun ceva care este argumentat și e bun, nu văd probleme. Cuvântul meu costă”, a declarat Mihai Ghimpu, a declarat Mihai Ghimpu în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la tv8.

Președinția PL a fost preluată de fostul primar al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă în urma deciziei celui de-al cincilea Congres al formațiunii, organizat pe 1 decembrie 2018 la Chișinău.

Începând cu anul 2010, Dorin Chirtoacă a ocupat funcția de prim-vicepreședinte al PL. Mihai Ghimpu a fost la cârma formațiunii circa 20 de ani.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!