/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ A doua astăzi! O asistentă medicală de la Bălți a murit din cauza complicațiilor COVID - 19

missing
08 iulie 2020, ora 14:32

O altă asistentă medicală a pierdut lupta cu nou coronavirus. Melania Scorpan care muncea în departamentul de Pediatrie de la Spitalul Clinic Bălți de peste patru decenii, a murit azi, la vârsta de 65 de ani.

„IMSP Spitalul Clinic Bălți anunță cu tristețe în suflet despre decesul colegei noastre, a asistentei medicale din cadrul Departamentului de Pediatrie, Melania SCORPAN. Asistenta medicală a fost răpusă de COVID – 19 la vârsta de 65 de ani”, anunță serviciul de presă al spitalului pe pagina oficială de Facebook.

Amintim că tot astăzi, o asistentă medicală de la Spitalul raional Briceni s-a stins din cauza complicațiilor Covid – 19.

Tatiana Ghimpu a fost internată pe data de 21 iunie la Spitalul Raional Briceni, ulterior pe data de 27 iunie a fost transferată la Spitalul Raional Edineț, unde a și decedat.

Până în prezent, 28 de cadre medicale au fost răpuse de coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram