Liderul „Pro Moldova” Andrian Candu spune că nu va face bloc electoral cu reprezentații Partidul „Șor” la următoarele alegeri parlamentare. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4.

„Exclud acest lucru pentru că sunt complet diferite electorate, structura este complet diferită. Noi suntem de centru-dreapta, ei dacă nu greșesc sunt de centru stânga. Noi avem și altă viziune”, a spus Andrian Candu.

Anterior mai mulți politicieni din opoziție erau de părere că cele două formațiuni ar fi aliate, or atunci când Pro Moldova a făcut apeluri către opoziție pentru a coagula forțele împotriva Guvernului Chicu, anume cei din Partidul Șor au fost cei care primii au susținut aceste inițiative.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!