/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Cum explică un deputat PSRM prezența lui Gațcan la ședința Parlamentului, după revenirea din România fără a sta în izolare

missing
09 iulie 2020, ora 16:32

Deputatul PSRM, Vladimir Odnostalco spune că Ștefan Gațcan a fost în deplasare, astfel alesul poporului explică prezența acestuia în sala plenului la o zi după revenirea din România. Odnostalco a răspuns la postarea fostei deputate PCRM, Elena Bodnarenco, care a întrebat dacă a fost eliminată obligativitatea de a sta în izolare pentru 14 zile pentru cetățenii reveni de peste hotarele țării.

„A fost într-o deplasare. Izolarea nu este necesară. În România a fost Năstase, în Cehia – Cebotari”, a scris Odnostalco.

Ștefan Gațcan a fost prezent la ședința de azi a Parlamentului. Acesta a publicat și un mesaj pe pagina sa de Facebook, unde spun că deși a decis anterior să plece din politică, și-ar fi schimbat planurile după ce ar fi înțeles că retragerea sa e folosită pentru blocarea activității Legislativului. Gațcan a mai spus că rămâne deputat PSRM.

Ștefan Gațcan a devenit deputat în luna martie a acestui an, fiind ales pe circumscripția uninominală Hâncești. Marți, 1 iulie, acesta a anunțat că părăsește fracțiunea PSRM și aderă la „Pro Moldova”. Miercuri, 2 iulie, însă, acesta și-a depus mandatul, despre acest lucru anunțând Corneliu Furculiță, un fost coleg socialist.

Gațcan revine în Parlament și rămâne deputat…socialist. „M-am prins într-un joc politic”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram