/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

A încercat să mituiască un polițist de frontieră cu 100 de dolari. Un bărbat, denunțat la CNA

missing
11 iulie 2020, ora 11:26

Un bărbat din Ceadîr-Lunga este cercetat penal de ofițerii Direcției Generale Teritoriale Sud a CNA și procurorii anticorupție într-un dosar de corupere activă. Acesta ar fi propus unui ofițer de investigații din cadrul Direcției regionale Sud a Poliției de frontieră 100 de dolari pentru ca polițistul să nu-l sancționeze pentru trecerea ilegală a frontierei de stat.

La rândul său, polițistul de frontieră a sesizat DGT Sud a CNA despre tentativa de corupere, denunțând propunerea unei mite de 100 dolari. Totul s-a întâmplat în biroul de serviciu din cadrul sediului Direcției regionale Sud a Poliției de frontieră, iar transmiterea banilor a fost documentată.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru corupere activă, iar dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă până la 5 ani de detenție sau amendă penală de la 1000 la 3000 unităţi convenţionale. Bănuitul este cercetat în stare de libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram