/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Un moldovean, aflat la muncă în Israel, s-a înecat în mare

12 iulie 2020, ora 11:24

Un moldovean de 30 de ani care lucra în Israel s-a înecat, vineri, 10 iulie, în Marea Mediterană. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit a doua zi dimineață, pe coasta Lido din Ashdod, Israel.

Potrivit presei străine, bărbatul a mers noaptea la mare împreună cu un prieten, și el moldovean. Ambii au intrat în apă, însă după câteva minute doar unul dintre ei a ieșit din apă. Îngrijorat că amicul său a dispărut în mare, bărbatul a alertat poliția și salvatorii, declarându-le că ambii au intrat în mare, iar la scurt timp au fost trași de curenții apei.

După mai multe ore de căutări, sâmbătă dimineață, autoritățile israeliene au recuperat corpul neînsuflețit al moldoveanului din apă.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram