/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 811: Lupte grele la Harkov, vizită-surpriză și bombe în cutii de ceai. SUA: Putin e disperat

/FOTO/ O minoră de 14 ani, căutată cu disperare de rude și poliție! Ar fi plecat de acasă însoțită de un băiat

missing
21 iulie 2020, ora 17:14

O minoră de 14 ani din satul Țîpala, raionul Ialoveni, este căutată cu disperare de rude și poliție. Fata ar fi plecat azi-noapte de acasă și este de negăsit.

Oamenii legii au fost alertați în zori de mama copilei, o femeie de 34 de ani. Aceasta le-a spus polițiștilor că fiica sa și-ar fi luat mai multe haine cu ea și că nu știe ce a îmbrăcat atunci când ar fi ieșit din casă.

Tânăra nu ar fi plecat de una singură, ci însoțită de un băiat în vâstă de 19 ani, din orașul Orhei, cu care s-ar fi cunoscut pe rețelele sociale.

Până în prezent, poliția a întreprins mai multe măsuri pentru a-i găsit pe cei doi tineri, însă nu au deocamdată niciun rezultat. Potrivit informațiilor de la frontieră, tinerii nu au părăsit teritoriul Republicii Moldova.

Cei care i-au văzut pe cei doi sau cunosc detalii despre locul aflării lor, sunt rugați să anunțe imediat poliția.

Tânăra de 14 ani are o înălțime de 1,60, corpolență medie, păr șaten deschis și ochi albaștri. Băiatul de 19 ani are aproximativ 1,78 metri, corpolență medie, păr șaten deschis și ochii verzi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram