Locuitorii din Ochiul Alb, raionul Drochia sunt în doliu, după ce au aflat astăzi vestea că preotul din sat a murit. Slujitorul bisericii împlinise recent 70 de ani și era internat de două săptămâni la spitalul din Bălți.

Primarul din Ochiul Alb spune că atunci când a fost preluat de medici și internat, preotul era suspect la Covid – 19. Acesta nu știe însă ce diagnostic i-au pus într-un final medicii și nici de ce a murit părintele.

„Nu cunosc nimic, nu am făcut încă legătura cu familia. Acolo au fost și inima și rinichii la dumnealui, dar o diagnoză concretă cu informarea noastră nu a fost”, ne-a spus primarul satului Ochiul Alb, Arcadie Juc, sugerându-ne să vorbim cu medicul de familie din sat, care nu ne-a răspuns însă la telefon.

De la începutul pandemiei de coronavirus, mai mulți preoți s-au infectat cu coronavirus. Un slujitor al bisericii de la Comrat și parohul bisericii din Varvareuca au murit din cauza complicațiilor provocate de infecție.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!