/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Cum a reacționat Peter Michalko la protestul organizat de Partidul Șor

missing
06 august 2020, ora 12:20

După ce deputații și susținătorii partidului Politic Șor au protestat, joi, 6 august, în fața delegația Uniunii Europene în Republica Moldova cerând rechemarea lui Michalko din funcție, cel din urmă a venit cu o reacție. Diplomatul a făcut o postare pe profilul său de facebook unde a postat link-ul la raportul Kroll.

După cum vedeți în imaginea de mai jos este un link activ la un fișier de pe pagina Băncii Naționale a Moldovei și dacă îl deschidem ajungem la un sumar al raportului Kroll – în care experții companiei „Kroll” i-au atribuit lui Ilan Sor 77 de companii care au luat credite de la Banca de Economii, Banca Socială și Unibank și au participat la schema care a condus la falimentarea instituțiilor bancare.

/VIDEO/ Protest organizat de PP Șor: „Aflarea lui Peter Michalko în funcție de șef al misiunii diplomatice europene nu mai este posibilă”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram