După ce deputații și susținătorii partidului Politic Șor au protestat, joi, 6 august, în fața delegația Uniunii Europene în Republica Moldova cerând rechemarea lui Michalko din funcție, cel din urmă a venit cu o reacție. Diplomatul a făcut o postare pe profilul său de facebook unde a postat link-ul la raportul Kroll.

După cum vedeți în imaginea de mai jos este un link activ la un fișier de pe pagina Băncii Naționale a Moldovei și dacă îl deschidem ajungem la un sumar al raportului Kroll – în care experții companiei „Kroll” i-au atribuit lui Ilan Sor 77 de companii care au luat credite de la Banca de Economii, Banca Socială și Unibank și au participat la schema care a condus la falimentarea instituțiilor bancare.

/VIDEO/ Protest organizat de PP Șor: „Aflarea lui Peter Michalko în funcție de șef al misiunii diplomatice europene nu mai este posibilă”

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!