/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Numărul angajaților MAI infectați cu noul coronavirus și starea acestora

missing
12 august 2020, ora 17:48

127 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI) sunt infectați cu noul coronavirus. Despre aceasta a anunțat secretarul de stat din cadrul MAI Sergiu Golovaci astăzi, 12 august, în cadrul unui briefing de presă. 

„Opt au o gravitate medie, cu regret, un angajat se află în stare gravă, dar sub supravegherea medicilor de la Spitalul Republican”, a declarat Sergiu Golovaci.

Ceilalți angajați sunt cu forme ușoare, practic asimptomatici și urmează un tratament la domiciliu.

Alte 474 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 28 697 de cazuri.

Numărul deceselor provocate de noul coronavirus a ajuns la 863, după ce alte șase persoane infectate cu Covid-19 s-au stins din viață.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram