După ce șeful statului a declarat că în R. Moldova au fost înregistrate cel puțin patru cazuri de reinfectare cu noul coronavirus, ministerul Sănătății a venit cu câteva precizări.

„În prezent au fost identificate câteva cazuri suspecte, care actualmente sunt documentate și analizate de specialiștii ANSP și MSMPS, pentru a se pronunța definitiv privind statutul cazurilor”, a declarat Cristina Stratulat, purtătoarea de cuvânt a instituției.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 28 223 cazuri. La 11 august au fost confirmate alte 382 cazuri noi de infectare cu COVID-19, dintre care 9 în Transnistria. Numărul total de cazuri în regiunea transnistreană a ajuns la 1629. Până la ziua de 11 august s-au tratat 19740 persoane, iar bilanțul deceselor a ajuns la 857.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!