/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO VIDEO/ „Așa ceva nu am văzut niciodată”. Sute de mii de oameni protestează la Minsk împotriva lui Lukașenko

missing
16 august 2020, ora 17:08

Sute de mii de oameni își manifestă nemulțumirea la Stella din Minsk față de președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko. Este a opta zi consecutivă de protest, scrie tut.by.

„La protest a ieșit o pătrime din populația orașului”. „Oamenii vin și vin. Așa ceva nu am văzut niciodată”, spun participanții la protest. Persoanele care de asemenea vreau să se alăture sunt îndemnate să ia cu ele apă potabilă pentru ceilalți protestatari.

Foto: tut.by

Foto: tut.by

Foto: tut.by

Foto: tut.by

În preajma Stellei, la intersecția străzilor „Mașerova” și „Pobeditelei” semafoarele nu lucrează. Polițiști nu sunt. Pietonii și șoferii de sine stătător reglează circulația rutieră.

De la alegerile prezidențiale controversate de duminică trecută au avut loc proteste în întreaga ţară împotriva conducerii autoritare a lui Aleksandr Lukaşenko, care se agaţă de putere de un sfert de secol. Mulţi contestă afirmaţia sa că a câştigat detaşat al şaselea mandat în fruntea statului duminica trecută.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram