Serviciul Fiscal de Stat a aplicat amenzi în sumă de 548 de mii de lei pentru diferite încălcări fiscale. Amenzile au fost împărțite în perioada 1 martie-7 august după ce au fost făcute peste 1800 de controale fiscale la unitățile comerciale a produselor alimentare și farmacii sau depozite farmaceutice.

„În rezultat au fost stabilite 217 cazuri de încălcare a prevederilor modului de formare a prețului prin depășirea adaosului comercial aplicat stabilit de legislația în vigoare, și au fost adoptate decizii asupra cazului de încălcare fiscală fiind calculat venit ilicit și, aplicate sancțiuni în sumă totală de 548 mii lei”, se spune într-un comunicat al Fiscului.

Serviciul Fiscal de Stat atenționează că săptămânal vor fi desfășurate acțiuni de control la agenții economici.

De asemenea, Serviciul Fiscal de Stat planifică exercitarea controalelor fiscale la diferiți agenți economici, inclusiv cei care prestează servicii de transport rutier de pasageri, servicii de întreținere și reparații auto, comerț online și la casele de schimb valutar.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!