Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 957: Record macabru, explozii în Crimeea și lovitură de ziua lui Putin! „Negustorul morții” revine în joc

Premieră: Noul Geely Preface este un sedan construit pe platforma lui Volvo XC40

missing
25 august 2020, ora 18:01

Geely Auto, marca din cadrul grupului chinez Zhejiang Geely Holding Group Co., Ltd, care are în proprietate şi branduri precum Volvo Cars, Polestar sau Lynk & Co, introduce un nou automobil construit pe baza unei platforme deja bine cunoscute – CMA! Exact, este cea folosită pentru prima dată de XC40, după care a stat la baza mai multor maşini ale grupului.

Noul Geely Preface este poziţionat în gamă sub Geely Borui, care rămâne modelul sedan flagship, însă din punct de vedere al designului şi tehnologiilor este mai proaspăt decât el.

Este numit primul model realizat în baza limbajului stilistic Technology Geely 4.0, unul deosebit de asemănător în unele linii cu cele văzute pe maşinile Volvo cu aceeaşi talie. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.