Interpreta Tatiana Spânu a fost diagnosticată acum două săptămâni cu Covid – 19. Într-o postare pe Facebook, cântăreața le-a povestit prietenilor săi virtuali despre experiența trăită. Deși a făcut o formă ușoară și s-a tratat acasă, Tatiana a mărturisit că s-a simțit de parcă „a fost pe altă planetă”.

„La început nu înțelegeam ce se întâmplă cu mine. Parca am răcit, dar parcă nu. Parcă mă dor mușchii de la sală, dar parcă e altfel de durere, dar simțeam fiecare mușchișor în corpul meu de parcă era ceva străin și mă deranja. Parcă mă durea capul, dar parcă nu. Am înțeles că ceva nu este bine atunci când m-am parfumat, dar eu nu aveam miros. Am început să miros acel căpăcel și acea sticluță, dar degeaba”, a spus Tatiana Spânu.

Atunci, interpreta a decis să își facă un test la coronavirus.

„Am găsit câteva clinici care ne primesc cu brațele deschise pentru cele 700-800 lei în schimb. Ceva mi-a atras atenția: trebuie să îmi fac programare. Buuuun! Sun, nu răspunde nimeni. Nu am mai avut răbdare și am mers de dimineață la una din clinici. Am ales-o după distanță. Rândul nu era mai mare. În fața mea era doar o fată. Super, o să-mi vină repede rândul, mi-am zis, pentru că stările de rău se făceau tot mai simțite. De atâta oboseala mi se făcea greață și nu mai suportam să stau în picioare. Îmi era atât de cald că îmi părea că leșin. Timp de 2 ore am stat la acea ușă, dar pentru mine au fost ca 10. Asistenta medicală alegea pe cine să primească, iar eu doar trebuiă sa aștept. Pe scaun nu aveam voie să ma așez, așa a zis lucrătorul medical, pentru ca era în încăpere. Multe alte momente neplăcute și toate aveau o cauză: nu aveam programare! Am ieșit din acea clinică și m-am îndreptat spre casă pentru a-mi aștepta verdictul care a venit spre seară în aceeași zi. Răspunsul a venit: pozitiv!”, a scriis Tatiana.

Cântăreața a mai mărturisit că i-a fost extrem de frică pentru părinții săi, cu care intrase în contact în zilele în care i-a fost rău.

„Am ales să mă tratez acasă. După prima zi de tratament am început să mă simt mai ok, puteam dormi și mânca mai bine. Zilele treceau greu, iar de la dormitor până la bucătărie mă odihneam de 2 ori. Oboseala nu a amânat-o nimeni. Cel puțin până la a 10-a zi de la primul simptom”, a spus Tatiana Spânu.

Interpreta spune că nu dorește nici dușmanilor să ia acest virus.

„Acum, după ce am trecut prin acest virus, pot să spun că m-am simțit de parcă am fost pe “alta planeta”, și nu doresc nici la dușmanul meu prin ceea ce am trecut eu. Chiar dacă am avut doar forma ușoară. Dar prin ce trec persoanele cu complicații și cu alte probleme de sănătate? Nici nu vreau să mă gândesc. Cel mai interesant a fost atunci când eu “zăceam” în pat cu acest virus, transpirată și “terminată”, mai deschideam telefonul și citeam comentariile oamenilor: “nu cred”, a mai scris Tatiana Spânu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!