Ședința Consiliului Superior al Magistraturii care trebuia să aibă loc azi-dimineață a fost amânată. Membrii Consiliului nu au putut ajunge la o înțelegere atunci când au trebuit să aprobe ordinea de zi a ședinței, așa că aceasta a fost amânată pentru o altă zi.

Mai mulți membri ai CSM nu au votat aprobarea agendei propuse de președintele interimar Anatol Pahopol, care a fost, de altfel, împotriva introducerii chestiunilor ce urmau a fi examinate încă într-o ședință din iulie.

Pe agendă erau incluse nouă subiecte. Printre acestea, și examinarea cererilor unor judecători sau solicitanți de a fi promovați în funcții. CSM urma să examineze și cererea Cristinei Bancu, fosta avocată a lui Vlad Filat, care își dorește să devină judecătoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!