Maia Sandu a depus documentele pentru înregistrarea grupului de inițiativă în vederea susținerii candidatului la funcția de Președinte al Republicii Moldova din partea Partidului Acțiune și Solidaritate.

„Evident că avem emoții de fiecare dată când mergem la oameni. Noi mergem în aceasta campanie împreună cu oamenii buni. Împreună vom colecta semnături, vom construi o țară pentru oameni cinstiți și vom face așa încât fiecare să-și găsească un rost acasă”, a menționat Maia Sandu.

De asemenea, lidera PAS a declarat că este încrezută că va fi susținută: „Suntem încrezători că vom câștiga aceste alegeri”.

Amintim că, președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a fost aleasă aseară drept candidata formațiunii la alegerile prezidențiale. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Consiliului Politic al partidului.

Tot astăzi a avut loc conferința PAS, unde membrii PAS și-au extrimat în mod oficial susținerea pentru Maia Sandu.

„Nu va fi doar o victorie împortiva lui Dodon, ci o victorie împotriva hoției și a sărăciei”, a declarat deputatul Sergiu Litvinenco.

„Noi primarii am început schimbarea din localitășile noastre, iar pentru o continuitate trebuie să schimbăm prioritățile și la nivel de țară. Sperăm că victoria va fi de partea oamenilor buni”, a declarat o altă membră PAS.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!