/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Accident cumplit la Hâncești! O femeie a murit, iar fiul ei a fost rănit

missing
08 septembrie 2020, ora 09:43

Un accident cumplit a avut loc aseară în apropiere de satul Rusca, raionul Hâncești. O femeie de 64 de ani a murit după ce mașina în care se afla și care era condusă de fiul ei, s-a răsturnat într-un șanț.

Nenorocirea s-a întâmplat ieri, 7 septembrie, în jurul orei 20:30. Potrivit poliției, șoferul, un tânăr de 28 de ani, a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina de model Volkswagen Golf a derapat de pe traseu și s-a răsturnat în șanț.

Din nefericire, pasagera din automobil, care era mama șoferului, a decedat la spitalul raional Hâncești. Fiul acesteia s-a ales cu câteva răni, însă nu a fost internat. Conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul, care a indicat 0.00mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier rutier.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram