O bătrână din capitală a fost descoperită moartă în propria casă. Femeia în vârstă de 79 de ani locuia de una singură pe strada Costiujeni.

Descoperirea macabră a fost făcută aseară, în jurul orei 18:50. La fața locului s-a deplasat imediat grupa operativă a IP Centru, care a solicitat și intervenția medicului legist.

Specialistul a depistat o rană în regiunea gâtului victimei, dar și alte leziuni grave. Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea unei expertize ample.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor. Ofițerii de investigație și urmărire penală întreprind toate măsurile pentru a-l identifica pe cel care a comis infracțiunea.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!