Război în Ucraina, ziua 739: Traficul pe podul Crimeei, temporar închis. Zelenski face un nou apel asupra aliaților occidentali

/VIDEO/ ULTIMA ORĂ. Igor Dodon și-a anunțat candidatura la prezidențiale

09 septembrie 2020, ora 13:06

Igor Dodon și-a anunțat candidatura la prezidențialele din acest an. Acesta a venit la CEC împreună cu deputații Vlad Batrâncea și Vasile Bolea.

Dodon este candidat independent, iar liderul grupului de inițiativă este socialitul Vlad Batrâncea.

Astfel, grupul de inițiativă privind înregistrarea candidatului la alegerile Președintelui Republicii Moldova a depus actele acum câteva minute la Comisia Electorala Centrală.

„Am luat decizia să particip în aceste alegeri în urma susținerii din partea cetățenilor Republicii Moldova, cu ferma convingere că este necesar de a continua ce am început. Primul mandat a fost dificil. Eu consider că noi am făcut față acestei provocări. În condiții de criză țara are nevoie de stabilitate și continuarea lucrurilor bune. Trebuie să fim atenți la politicienii iresponsabili care se lansează în această campanie cu scopul de a se revanșa. A celor candidați care sunt susținuți din extern și au dublă cetățenie”, a declrata Dodon după depunderea actelor.

Amintim că, scrutinul din acest se va desfășura pe 1 noiembrie.

Igor Dodon este actualul șef de stat. Acesta a fost ales în calitate de președinte în 2016. Atunci, Dodon a candidat din partea PSRM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram