Andrian Candu a explicat de ce deputații Vladimir Andronache și Eugen Nichiforciuc nu au aderat la Pro Moldova. Asta pentru că aceștia ar avea viziuni politice apropiate de Partidul Socialiștilor. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Cutia Neagră”.

„Suntem și acum în relații bune cu domnul Andronache ca și foști colegi, dar și prieteni. Vladimir Andronache a donat 15 mii de lei în cadrul campaniei „Ajută un bătrân”, organizată de Pro Moldova”, a menționat Candu.

În același timp, Candu a menționat că deputații Andronache și Nichiforciuc nu au aderat la Pro Moldova pentru că ar avea viziuni diferite.

„Cu Eugen Nichiforciuc am avut și o confruntare verbală. A mai fost în câteva emisiuni, a mințit, a atacat colegii de echipă. Chiar odată în glumă m-a întrebat dacă poate să adere și atunci i-am răspuns că nu. Pur și simplu e vorba de compatibilitate”, a declarat Andrian Candu.

Andrian Candu este un politician din Republica Moldova, președinte al Partidului Politic „Pro Moldova”. Candu a fost și deputat al fracțiunii PDM în Parlamentul Republicii Moldova în 3 legislaturi consecutive. La 20 februarie 2020, alături de cinci deputați, Candu a format Grupul Parlamentar „Pro Moldova”, înregistrat ulterior în calitate de partid politc.

Solicitați pentru o reacție Eugen Nichiforciuc a spus că nu poate răspunde întrucât se află într-o ședință, iar Vladimir Andronache nu ne-a răspuns la telefon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!