Autoritatea Națională de Integritate a inițiat controlul averii în privința unui deputat din Parlamentul Republicii Moldova. Inspectorii de integritate au inițiat controlul în baza unei sesizări din șirul celor depuse de mai mulți deputați. Pe numele acestuia au mai fost înregistrate și alte sesizări mai înainte.

Totodată, controlul averii a fost inițiat și față de șeful unui penitenciar.

La fel, în procedurile inspectorilor de intergritate au intrat patru procurori pe numele cărora au fost pornite cauze contravenționale, iar în privința altor doi procurori, inspectorii de integritate au emis procese verbale cu privire la contravenție.

Totodată, alți 14 subiecți ai declarării au intrat în vizorul ANI pentru diverse neconformități admise. În aceeași perioadă de referință, inspectorii de integritate au stabilit amenzi în cuantum de 9000 de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!