/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

În vizorul ANI: Averea unui deputat este verificată de inspectorii de integritate

missing
14 septembrie 2020, ora 09:56

Autoritatea Națională de Integritate a inițiat controlul averii în privința unui deputat din Parlamentul Republicii Moldova. Inspectorii de integritate au inițiat controlul în baza unei sesizări din șirul celor depuse de mai mulți deputați. Pe numele acestuia au mai fost înregistrate și alte sesizări mai înainte.

Totodată, controlul averii a fost inițiat și față de șeful unui penitenciar.

La fel, în procedurile inspectorilor de intergritate au intrat patru procurori pe numele cărora au fost pornite cauze contravenționale, iar în privința altor doi procurori, inspectorii de integritate au emis procese verbale cu privire la contravenție.

Totodată, alți 14 subiecți ai declarării au intrat în vizorul ANI pentru diverse neconformități admise. În aceeași perioadă de referință, inspectorii de integritate au stabilit amenzi în cuantum de 9000 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram