auto

Noul MAN Lion’s City 18 E, autobuzul electric ce poate transporta 120 de pasageri, se prezintă oficial

18 septembrie 2020, ora 17:53
Distribuie:

MAN intensifică oferta de autobuze electrice urbane și a pregătit pentru debut public modelul Lion’s City E de 18 metri lungime, care urma să fie prezentat în timpul expoziției de autovehicule comerciale de la Hanovra peste câteva zile.

Cu toate acestea, din cauza pandemiei de COVID-19, salonul auto a fost anulat, iar cei de la MAN au decis să-şi prezinte produsul online. Iată deci cum va arăta transportul public din viitorul apropiat.

La noul autobuz electric articulat, două motoare centrale instalate pe a doua și a treia osie îi oferă puterea de care are nevoie în trafic. Spre deosebire de motoarele electrice poziționate aproape de butucii roților, aceste agregate sunt mai ușor de accesat și au un design mai simplu. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram