După ce Comisia Electorală Centrală a respins cererea grupului de inițiativă în susținerea lui Andrian Candu drept candidat la prezidențiale, politicianul spune că se va adresa la Curtea de Apel, pentru a i se face dreptate. 

„Vom merge în instanță, la Curtea de Apel, care la rândul ei, după ce atacăm în trei zile această decizie a CEC-ului, trebuie să se expună în următoarele cinci zile”, a declarat Andrian Candu în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu” de la TV8.

Politicianul a mai remarcat că în cazul în care nu va găsi dreptate în Republica Moldova, atunci va apela și la forurile internaționale.

De asemenea, Andrian Candu a spus că a fost „amenințat” de către secretarul CEC, Maxim Lebedinschi, în momentul în care depunea listele: „Mi-a spus că are un mesaj din partea lui Igor Dodon. Să nu mai fiți atât de critic, să nu depășiți limitele!”.

„Nu am ca scop să ameninț pe nimeni. În toate intervențiile mele publice am solicitat tuturor politicienilor să nu fiu atacat la persoană și să fie respectate cerințele legale”, a menționat Maxim Lebedinschi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!