/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Candu se va adresa în instanță, după ce a fost exclus din cursa electorală. Ar fi fost amenințat de secretarul CEC

missing
19 septembrie 2020, ora 08:07

După ce Comisia Electorală Centrală a respins cererea grupului de inițiativă în susținerea lui Andrian Candu drept candidat la prezidențiale, politicianul spune că se va adresa la Curtea de Apel, pentru a i se face dreptate. 

„Vom merge în instanță, la Curtea de Apel, care la rândul ei, după ce atacăm în trei zile această decizie a CEC-ului, trebuie să se expună în următoarele cinci zile”, a declarat Andrian Candu în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu” de la TV8.

Politicianul a mai remarcat că în cazul în care nu va găsi dreptate în Republica Moldova, atunci va apela și la forurile internaționale.

De asemenea, Andrian Candu a spus că a fost „amenințat” de către secretarul CEC, Maxim Lebedinschi, în momentul în care depunea listele: „Mi-a spus că are un mesaj din partea lui Igor Dodon. Să nu mai fiți atât de critic, să nu depășiți limitele!”.

„Nu am ca scop să ameninț pe nimeni. În toate intervențiile mele publice am solicitat tuturor politicienilor să nu fiu atacat la persoană și să fie respectate cerințele legale”, a menționat Maxim Lebedinschi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram