Încă un medic a decedat de COVID-19. Este vorba de medicul chirurg, Iurie Solomon, de la Spitalul Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco”.

Colegii bărbatului au transmis condoleanțe familiei și au specificat că Iurie Solomon mereu a fost activ și săritor la nevoie.

„O pierdere enormă pentru familie și colegi. Prematur ne-a părăsit un coleg, un prieten, un om deosebit. Medicul chirurg, Iurie Solomon, salvând pe alții, a fost răpus de COVID-19. Mereu a fost activ, pozitiv și săritor la nevoie, anume așa cum și trebuie să fie un doctor adevărat.
Anume așa și va rămâne în inimele noastre: tânăr, frumos și cu zâmbetul pe față. Administrația și întregul colectiv Ignatenco exprimă sincere condoleanțe familiei îndurerate. Odihnește-te în pace, drag Coleg!”, se arată într-un comunicat al spitalului.

Iurie Solomon este al 33-lea lucrător medical din Moldova care a decedat după ce s-a infectat cu virusul COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!