Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Anatol Pahopol, și-a anunțat astăzi demisia.  Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă în cadrul şedinţei CSM. Ulterior, după deliberări, cererea lui Anatol Pahopol a fost acceptată.

Anatol Pahopol a menționat că decizia a luat-o în urma criticilor la adresa sa, care au apărut în spațiul public. „Este o situație delicată. Nu am dreptul moral să exercit funcția. Vă rog să acceptați cererea mea. O să părăsesc sala”, a spus acesta.

După ce președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii a părăsit ședința, membrii CSM au intrat în deliberări.

Amintim că la sfârșitul lunii mai curent, Anatol Pahopol a preluat interimatul funcției de președinte al CSM în locul Luizei Gafton .

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!