Igor Dodon poartă tot timpul mască, doar că este prins și fotografiat în momentele în care aceste pentru câteva minute o scoate. De această părere este deputatul socialist, Vlad Bătrâncea.

„El a venit, a intrat în instituție cu mască și respectă aceste condiții, pur și simplu cineva l-a prins în acel moment când și-a scos masca. Eu tot pot merge uneori fără mască. La ședințele pe care le-am avut, mereu a purtat mască. El asta înțelege foarte bine, că nu este corect să apari în public fără mască. El este doctor în știință, este un om foarte pregătit și înțelege aceste lucruri. De exemplu, când a fost filmat și-a scos mască, pentru că nu a vrut să apară cu mască în cadrul filmării”, a spus politicianul în cadrul emisiunii Cutia Neagră.

De asemenea, acesta a menționat că în această situație politicienii trebuie să transmită societății un exemplu: „Dar noi cu toții mai facem greșeli și nimeni nu este sfânt”, a conchis Bătrâncea.

Amintim că, Igor Dodon a fost de mai multr ori criticat, pentru că nu ar fi purtat măști la mai multe evenimente.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!