Vlad Bătrâncea spune că deputatul Ștefan Gațcan nu a fost și nu este intimidat de Partidul Socialiștilor, așa cum s-a vehiculat în presă. Mai mult, acesta singur a solicitat protecție din partea statului. Declarația a fost făcută în timpul emisiunii „Cutia Neagră”.

„Eu sper că într-o bună zi, domnul Ștefan Gațcan va decide să facă declarații publice, din cauza comportamentul lui în ultima perioadă de timp. Este decizia lui. Anume el trebuie să fie gata să facă anumite declarații. Evident, am făcut tot posibilul ca să nu să se producă evenimente neplăcute prin coruperea domnului Gațcan, dar pot să vă declar cu certitudine că nu au fost aplicate forme violente așa precum s-a vehiculat în presă”, a menționat Bătrâncea.

El a solicitat pază de stat în condițiile în care a fost presat să părăsească fracțiunea și statul Republicii Moldova. Serviciului Protecție și Pază de Stat (SPPS) l-a luat sub protecția lui, la solicitarea dumnealui. El fiind supus anumitor presiuni, a solicitat protecție din partea statului. Este un om absolut activ, adecvat, care știe ce face”, a mai spus deputatul.

Amintim că, la 30 iunie Ștefan Gațcan a părăsit PSRM și a aderat la Pro Moldova. Tot actunci, acesta și-a depus mandatul de deputat în Parlamentul de la Chișinău. La scurt timp, deputații Pro Moldova au anunțat că Ștefan Gațcan ar fi fost sechestrat de socialiști și impus să se semneze cerere de demisie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!