/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO. FOTO/ Detalii despre accidentul de la Sociteni. Trei mașini implicate și două persoane transportate la spital

missing
02 octombrie 2020, ora 12:39

Un grav accident s-a produs astăzi în apropiere de localitatea Sociteni, din raionul Ialoveni. Trei mașini s-au tamponat violent, iar una dintre ele a fost distrusă de flăcări.

Potrivit poliției, accidentul a avut loc în jurul orei 10.15 și în el au fost implicate două mașini și un microbuz marfar. Una dintre mașini a fost distrusă de flăcări, deși pompierii chemați la fața locului au reușit să stingă incendiul în doar 15 minute.

În urma impactului, doi șoferi au avut nevoie de ajutorul medicilor. Șoferița automobilulyu care s-a incendiat după impactul violent și șoferul celuilalt automobile a avut de suferit mai multe traume și au fost duși la Institutul de medicină urgentă din Chișinău. Șoferul microbuzului nu a pățit nimic.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili din vina cui s-a produs coliziunea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram