/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Igor Popa, la „Cutia Neagră”: „Avem martori care pot confirma că Plahotniuc a dat indicație procurorilor ca dosarul lui Filat să fie fabricat”

missing
05 octombrie 2020, ora 23:06

Fostul avocat al lui Vlad Filat, Igor Popa, susține că deține probe care demonstrează că fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, a fabricat dosarul fostului său client. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Cutia Neagră”.

„Avem martori care pot să confirme că Plahotniuc a dat indicație procurorilor ca dosarul lui Filat să fie fabricat așa cum vrea el”, a declarat Igor Popa.

Mai mult, invitatul emisiunii susține că fostul lider PD a intervenit și în denunțurile împotriva lui Filat, adăugând mai multe corectări.

„Noi avem probe că denunțurile scrise împotriva lui Filat au fost corectate cu pixul de Plahotniuc”, a continuat avocatul.

L-am contactat pe avocatul fostului lider PD, Lucian Rogac, însă acesta nu a răspuns.

Totodată, Igor Popa a mai spus că „avem foarte multe probe, care demonstrează că Plahotniuc a încălcat drepturile omului în Republica Moldova, inclusiv drepturile lui Filat”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram