/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

/VIDEO/ Noi imagini de la accidentul în care a fost implicată o mașină a poliției. Momentul impactului

missing
05 octombrie 2020, ora 20:16

Impactul ce s-a produs sâmbătă, dintre o mașină a poliției și un alt automobil, a fost surprins și de o cameră de supraveghere. Din imagini se vede că echipajul inspectoratului se deplasa pe o stradă fără prioritate, a intrat în intersecție cu girofarele stinse, iar o mașina care circula pe drum principal l-a lovit cu putere. Apoi s-a răsturnat. Între timp, șeful adjunct al Inspectoratul General de Poliție a declarat că inspectorii se aflau în misiune de serviciu.

Imaginile care ne-au fost oferite de reprezentanții localului în fața căruia s-a produs impactul arată că mașina poliției venea de pe strada Ierusalim, care este o stradă secundară. Nu avea girofarele incluse. În mijlocul intersecției însă, a fost lovită cu putere de un automobil ce se deplasa pe bulevardul Grigore Vieru, care este un drum cu prioritate. În urma impactului, automobilul condus de oamenii legii a fost grav avariat în partea din față, iar celălalt automobil a ajuns cu roțile în sus. Nimeni nu a fost spitalizat în urma impactului.

Din imagini se vede că oamenii care se aflau in trecere sau prin localuri au ieșit sa acorde primul ajutor, celor din automobilul răsturnat. Printre care care s-au apropiat de mașina inversată erau si polițiști. Potrivit șefului adjunct al Inspectoratului General de Poliție, ofițerii se aflau în exercițiul funcțiunii, dar nu a deschis și alte paranteze.

MARIN MAXIAN, ȘEF ADJ., IGP: „Polițiștii se aflau în exercițiul funcțiunii, ei sunt obligați să se asigure după care să-și continue activitatea. Circumstanțele cazului, probele care au fost acumulate, mărturiile care au fost prezentate va da posibilitate agentului constatator să decidă, neinfluențat de nimeni”.

Accidentul s-a produs sâmbătă noaptea, la intersecția dintre strada Ierusalim și bulevardul Grigore Vieru. Mașina inspectoratului figurează ca probă în ancheta poliției, iar mai apoi se va decide reparația ei. Aceasta este asigurată. În timp ce venea la accidentul respectiv, șeful interimar al Inspectoratului Național pentru Securitate Publică a accidentat un pieton care traversa strada neregulamentar. Persoana a fost îngrijită medical și se află în afara oricărui pericol, iar polițistul a fost suspendat din funcție, fiind dispusă o anchetă de serviciu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram