/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC/ Dacă nu vor respecta măsurile de prevenire a COVID- 19, piețele și centrele comerciale ar putea fi închise timp de trei luni

missing
12 octombrie 2020, ora 13:38

Dacă nu vor respecta cu strictețe măsurile de prevenire şi control a infecției COVID-19, piețele, centrele comerciale, unitățile HORECA, dar și alți agenți economici, riscă să fie închise pentru o perioadă de până la trei luni. Decizia fost aprobată de către Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău.

În context, Comisia reiterează că solicitările întreprinderilor și agenților economici pentru reluarea activităților de divertisment, precum bowling, cluburi de noapte vor fi respinse.

De asemenea, în baza aceleiași Hotărâri nr. 24 din 11.10.2020 a Comisiei extraordinare de sănătate publică a municipiului Chișinău, se interzic evenimentele, întrunirile și reunirile în grup, în spații închise, cu participarea unui număr mai mare de 50 de persoane.

În continuare, toate activitățile și evenimentele sportive organizate pe teritoriul municipiului Chișinău se vor desfășura fără suporteri și spectatori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram