/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

În plină campanie electorală, Năstase s-a testat de două ori la COVID-19. „Am avut și eu frica că am încasat-o”

missing
12 octombrie 2020, ora 22:18

În plină campanie electorală, candidatul Partidului Platforma DA la fotoliul de președinte, Andrei Năstase, a avut suspiciuni că a fost infectat cu virusul COVID-19. Pentru a se asigura că nu este infectat, Năstase a făcut testul, care s-a dovedit a fi negativ.

Am făcut două teste la COVID – unul cu ocazia deplasării peste hotare și trebuia să-l fac și unul după ce, într-o bună zi, am avut și eu frica că am încasat-o. În electorală? Da, nu demult, dar s-a dovedit a fi o intoxicație și nu s-a confirmat că ar fi fost pozitiv. Sunt sănătos și eu, și soția, și fetița mea și toți care suntem acasă”, a declarat Năstase la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Candidatul susține că un coleg de-al său este grav bolnav de coronavirus, dar nu a specificat despre cine ar fi vorba.

Totodată, Năstase îndeamnă oamenii să iasă masiv la alegerile prezidențiale, care urmează să aibă loc în mai puțin de trei săptămâni. În opinia lui, în contextul pandemiei de COVID-19 există riscul de neprezență la vot.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram