/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Transportul din Italia, în grevă generală. Ambasada R. Moldova la Roma avertizează că pot fi cauzate perturbări

missing
22 octombrie 2020, ora 16:11

Transportul din Italia va fi perturbat din cauza unei greve generale anunțată de organizațiile sindicale. În acest context, Ambasada Republicii Moldova în Italia vine cu o atenționare către moldovenii stabiliți acolo. 

Greva este anunțată pentru mâine și poate fi afectat, inclusiv, și transportul public din orașe.

„Vă informăm că pe parcursul zilei de 23 octombrie 2020, mai multe organizații sindicale din Italia vor organiza o grevă generală în domeniul transporturilor. Sunt posibile perturbări la nivelul tuturor tipurilor de transport, feroviar, rutier, aerian, maritim, inclusiv transportul public din orașe”, se arată în anunțul Ambasadei Republicii Moldova în Italia.

În aceste condiții, Ambasada informează că moldoveni, care se confruntă cu situații de urgență, pot telefona la numerele de urgență ale misiunilor diplomatice și oficiilor consulare din Italia:

• Ambasadei Republicii Moldova la Roma: +39 3294421091;
• Consulatul General la Milano +393206108989
• Consulatul la Padova: +393805905331.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram