Transportul din Italia va fi perturbat din cauza unei greve generale anunțată de organizațiile sindicale. În acest context, Ambasada Republicii Moldova în Italia vine cu o atenționare către moldovenii stabiliți acolo. 

Greva este anunțată pentru mâine și poate fi afectat, inclusiv, și transportul public din orașe.

„Vă informăm că pe parcursul zilei de 23 octombrie 2020, mai multe organizații sindicale din Italia vor organiza o grevă generală în domeniul transporturilor. Sunt posibile perturbări la nivelul tuturor tipurilor de transport, feroviar, rutier, aerian, maritim, inclusiv transportul public din orașe”, se arată în anunțul Ambasadei Republicii Moldova în Italia.

În aceste condiții, Ambasada informează că moldoveni, care se confruntă cu situații de urgență, pot telefona la numerele de urgență ale misiunilor diplomatice și oficiilor consulare din Italia:

• Ambasadei Republicii Moldova la Roma: +39 3294421091;
• Consulatul General la Milano +393206108989
• Consulatul la Padova: +393805905331.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!