Persoanele care au vandalizat expoziția foto a medicilor din prima linie vor fi sancționate. Despre aceasta a anunțat Primăria municipiului Chișinău.

Astfel, autoritățile condamnă acțiunile de vandalizare a expoziției foto a medicilor din prima linie, amplasată în Scuarul Havuzului de la intrarea din Parcul „Valea Trandafirilor”.

„Aceste acțiuni urmează a fi investigate de poliție, iar persoanele vinovate vor fi trase la răspundere. Totodată, municipalitatea atenționează ca obiectivele recent reabilitate sunt sub supraveghere video, iar persoanele care vor comite acțiuni de vandalizare sau furturi pe proprietate municipală vor fi sancționate”, se arată într-un comunicat al primăriei.

Amintim că, pe 22 octombrie expoziția fotografului Alex Iordache dedicată medicilor de la Institutul de Urgență, care luptă în prima linie cu virusul COVID-19, a fost vandalizată. Mai multe fotografii, care au fost expuse la intrarea în Parcul Valea Morilor de la Botanica, au fost date cu spray negru.

Expoziția „Prinși în ungher” a fost realizată în această vară de către cunoscutul fotograf Alex Iordache. Medicii au surpinși imediat ce au ieșit din tură, cu urmele de la măștile de protecție.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!