Ilian Cașu, reprezentantul candidatului „Partidului Nostru” la prezidențiale, Renato Usatîi, a evitat să răspundă dacă șeful lui de partid plătea sau nu polițiști și procurori pentru a obține informații, așa cum declara politicianul în anul 2013. Cașu a menționat că jurnaliștii îl pot întreba direct pe Renato Usatîi despre acest lucru.

Acele declarații pe care pretins le-a făcut Renato Usatîi eu cred că o să aveți posibilitatea să le dați în studiou TV8 sau la „Politica Nataliei Morari”. (…) Vine Renato Usatîi, îi împrospătați acea declarație din evul mediu și vă mulțumiți cu răspunsul. Atât”, a declarat reprezentantul candidatul la dezbaterile organizate în studioul TV8.

Amintim că în anul 2013, într-o discuție cu un jurnalist RISE, Usatîi dezvăluia că unii polițiști și procurori îi prestau servicii contra cost. Că le-ar fi plătit în plic bani pentru informațiile pe care ei le ofereau.

Amintim că Usatîi, în programul său electoral, promite că va distruge sistemul mafiot corupt.

La dezbaterile electorale de la TV8 din această seară au participat reprezentantul lui Renato Usatîi, Ilian Cașu, reprezentantului candidatului Andrei Năstase, Alexandru Slusari și candidatul PLDM, Tudor Deliu. Invitat a fost și candidatul independent Igor Dodon, însă nu a participat nici el, nici vreun reprezentant de-al lui.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!