Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 930: Atac masiv în Rusia, zboruri anulate și plan de evacuare! Kievul se pregătește de iarnă grea

Noul BMW X8 ar putea arăta aşa, însă încă nu ne vine să credem

missing
28 octombrie 2020, ora 15:32

În baza imaginilor spion care au apărut acum o lună în spaţiul online, care au arătat pentru prima dată prototipul de teste al noului BMW X8 şi ale sale faruri ciudate care, din câte se pare, se vor regăsi şi pe noua generaţie Seria 7, colegii de la Kolesa au realizat nişte ilustraţii render prin care şi-au imaginat cum ar putea arăta SUV-ul de top al mărcii bavareze.

Şi jurnaliştii ruşi cred că noul X8 se va alege cu faruri alcătuite din câte două corpuri, care vor fi poziţionate la nivele diferite. Partea superioară a blocurilor optice, sub forma unor lumini de zi înguste, vor fi situate de-a lungul marginii capotei.

Corpurile principale însă vor sta mai jos şi din nou vor avea un contact cu grila de radiator, care va fi chiar mai mare decât a lui X7. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.