Alertă cu bombă la Ambasada Ucrainei în Republica Moldova și la Primăria municipiului Chișinău. Surse ale TV8 susțin că persoane necunoscute au anunțat că în incinta misiunii diplomatice în clădirea Primăriei ar fi fost plasat un explozibil.

Clădirile au fost înconjurate de oamenii legii și au loc lucrări de căutare.

Un segment din bulevardul Ștefan cel Mare, unde se află clădirea Primăriei, a fost închis pentru traficul rutier.

Poliția a fost sesizată la ora 07.00 dimineața prin intermediul serviciului unic 112. Un bărbat necunoscut a comunicat că în incinta Primăriei mun. Chișinău și Ambasada Ucrainei se află obiecte explozibile.

La moment toate serviciile specializate activează, sediile sunt verificate. Angajații poliției întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul, toate circumstanțele urmează a fi stabilite”, anunță Direcția de Poliție a municipiului Chișinău.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!