/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Poliția despre mașinile cu numere transnistrene din Sănătăuca: „Abateri nu au fost înregistrate”

missing
01 noiembrie 2020, ora 10:56

Poliția Republicii Moldova a venit cu o reacție vizavi de imaginile video surprinse de către un internaut în satul Sănătăuca, Florești. Din imagini se observă cum mai multe mașini cu numere transnistrene ar fi venit în satul Sănătăuca pentru a vota. Potrivit Poliției, abateri nu au fost înregistrate.

„Cu referire la știrea apărută la un post de televiziune precum că în localitatea Camenca are loc transportarea organizată a alegătorilor către secția de votare, informăm că la fața locului sunt prezenți reprezentanții Poliției, ANTA și observatori care supraveghează corectitudinea scrutinului. Abateri în acest sens nu au fost înregistrate”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Precizăm că, mai multe mașini cu numere transnistrene au fost surprinse astăzi, 1 noiembrie, cum vin în satul Sănătăuca, raionul Florești. Imaginile video au fost făcute publice de către un internaut. Acesta zice că mașinile sunt pline, iar oamenii vin să voteze.

„Se aduc organizat din partea stângă a Nistrului mașini cu câte 7 locuri. Oamenii vin, votează și pleacă. Oamenii au mănuși și măști identice. Toate mașinile sunt încărcate. Am vorbit cu oamenii, aceștia mi-au spus că li s-a indicat clar pentru cine să voteze”, a declarat internautul care a surprins imaginile cu mașinile.

Amintim că, astăzi au loc alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Pentru acest scrutin au fost înscriși 8 candidați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram