Poliția Republicii Moldova a venit cu o reacție vizavi de imaginile video surprinse de către un internaut în satul Sănătăuca, Florești. Din imagini se observă cum mai multe mașini cu numere transnistrene ar fi venit în satul Sănătăuca pentru a vota. Potrivit Poliției, abateri nu au fost înregistrate.

„Cu referire la știrea apărută la un post de televiziune precum că în localitatea Camenca are loc transportarea organizată a alegătorilor către secția de votare, informăm că la fața locului sunt prezenți reprezentanții Poliției, ANTA și observatori care supraveghează corectitudinea scrutinului. Abateri în acest sens nu au fost înregistrate”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Precizăm că, mai multe mașini cu numere transnistrene au fost surprinse astăzi, 1 noiembrie, cum vin în satul Sănătăuca, raionul Florești. Imaginile video au fost făcute publice de către un internaut. Acesta zice că mașinile sunt pline, iar oamenii vin să voteze.

„Se aduc organizat din partea stângă a Nistrului mașini cu câte 7 locuri. Oamenii vin, votează și pleacă. Oamenii au mănuși și măști identice. Toate mașinile sunt încărcate. Am vorbit cu oamenii, aceștia mi-au spus că li s-a indicat clar pentru cine să voteze”, a declarat internautul care a surprins imaginile cu mașinile.

Amintim că, astăzi au loc alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Pentru acest scrutin au fost înscriși 8 candidați.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!