Primele secții de votare, deschise în Japonia și China deja s-au închis. Potrivit datelor prezentate de președintele Comisiei Electorale Centrale, Dorin Cimil, în Japonia au participat la vot 23 de persoane. Din China, deocamdată, nu au fost prezentate datele despre prezența la vot.

Totodată, s-au deschis secțiile de votare de pe coasta estică a continentului american.

Totodată, în mai multe orașe europene s-au înregistrat aglomerări. Este vorba despre secții deschise în Franța, Marea Britanie, Belgia, Germania, Italia, România, Spania, Grecia, Elveția, Cehia, Irlanda, Spania, Danemarca, Elveția și Portugalia.

Ne bucură această mobilizare a cetățenilor de peste hotare, care necesită răbdare și un efort în plus, având în vedere că unii dintre aceștia au călătorit pe distanțe lungi pentru a-și exercita dreptul la vot”, a menționat Cimil.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!