Sandu: „Unii primari sunt avertizați pentru că nu au oferit suficiente de voturi pentru Igor Dodon”

missing
02 noiembrie 2020, ora 22:49

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, susține că i-au parvenit informații despre faptul că unii primari au primit avertizări pentru că nu ar fi „oferit” un număr suficient de voturi pentru candidatul independent Igor Dodon. Potrivit politicienei, este vorba despre primari care nu fac parte nici din Partidul Socialiștilor și nici de la PAS.

„Am fost informați că unii primari care nu sunt de la Partidul Socialiștilor și nici de la PAS, care fac parte din alte partide politice sunt avertizați pentru că nu au oferit un număr suficient de voturi pentru „candidatul independent” Igor Dodon și au anumite probleme”, a declarat Sandu la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Potrivit ei, unora li se spune că-și vor pierde locurile de muncă, iar asupra altora s-ar exercita presiuni și amenințări că vor ajunge în vizorul Autorității Naționalede Integritate, Procuraturii sau Cenrului Național Anticorupție.

Candidata spune că se așteaptă și în turul doi de scrutin la diferite fraude, inclusiv mituirea alegătorilor, transportarea organizată a votanților și utilizarea resurselor administrative.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram