/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Telenești nu l-a susținut pe Năstase, care își are baștina într-un sat din raion. Câte procente din sufragii a obținut politicianul

missing
02 noiembrie 2020, ora 01:03

Raionul Telenești, de unde este de baștină candidatul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, a dat prioritate altor candidați în acest scrutin. Astfel, Năstase s-a clasat abia pe locul patru, obținând doar 15,2% din voturi. Acesta a fost întrecut de Maia Sandu, Violeta Ivanov și Igor Dodon.

Pentru Maia Sandu și-au dat votul 34% din alegătorii care s-au prezentat la urnele de vot.

Candidata Partidului Șor, Violeta Ivanov, a obținut 17,7% din sufragii, iar candidatul independent Igor Dodon s-a ales cu 16,7% din voturile alegătorilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram