/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Dacă se vor răzgândi, Andrian Candu este gata să ofere o șansă deputaților care au plecat de la Pro Moldova 

missing
04 noiembrie 2020, ora 17:31

Liderul Pro Moldova, Andrian Candu, este gată să oferă o șansă deputaților care au părăsit formațiunea și să discute cu ei, dacă aceștia se vor răzgândi și ar vrea să revină înapoi. Declarația a fost făcută astăzi în cadrul unei intervenții în direct pe Facebook.

„Cei care au părăsit Pro Moldova sunt colegi de-ai mei la care chiar țin. Nu am înțeles încă în detaliu, deși cunosc unele lucruri de ce au plecat din Pro Moldova. De exemplu, colegi ca Ruxanda Glavan, sau Eleonora Graur sau acelaşi Sergiu Sîrbu sunt colegi cu experiență, colegi, care cu siguranță, că dacă sunt puși în fața unor fapte sau a unor acțiuni bune pentru țară pot genera valoare adăugată. Cu acești colegi am lucrat bine. Eu sunt persoană care dau șansa a doua, dar doar două șanse. Dacă cumva se vor răzgândi și vor vrea să revină înapoi în Pro Moldova, o să avem o discuție, ceilalți colegi la fel trebuie să se expună. Nu doar Andrian Candu ia decizii în pro Moldova, este o echipă și se vor lua deciziile ca atare”, a declarat Candu în cadrul unei intervenții în direct pe Facebook.

Astăzi, cei cinci parlamentar au avut discuții cu deputații din fracțiunii Partidului „Șor”, anunțând că cei de la Partidul „Șor” aderă la Convenția privind aderarea la Platforma parlamentară „Pentru Moldova”, care a fost inițiată de cei cinci deputați care au plecat de la Pro Moldova.

„Mă bucur că deputații fracțiunii Partidul politic „Şor” au demonstrat responsabilitate, în această perioadă complicată pentru țară, și au susținut demersul nostru de a semna Convenția Pentru Moldova”, a scris astăzi Sergiu Sîrbu pe Facebook.

Amintim că acum două zile, cei cinci deputați care au plecat de la Pro Moldova, Sergiu Sîrbu, Grigore Repesciuc, Ruxanda Glavan, Elenora Graur și Corneliu Padnevici, au semnat pentru constituirea Platformei „Pentru Moldova”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram