Primăria Capitalei anunță o nouă rundă de plantare a arborilor în municipiul Chișinău. Acțiunea va avea loc duminică, 7 noiembrie, în diferite zone ale orașului. Este cea de-a 3 sesiune desfășurată de autoritățile municipale în cadrul Campaniei de toamnă de sădire a arborilor pe teritoriul Capitalei.

Duminică vor fi plantați peste 10 mii de puieți.

Acțiuni de plantare a arborilor vor avea loc în zona forestiera a Aeroportului (șos. Muncești, 810/2), curtea Preturii Botanica, Parcul „La Izvor” ( în zona lacurilor 2, 3 și 4), Parcul „Valea Morilor” (zona digului), Pădurea-Parc „Schinoasa” (în preajma Ministerului Apărării (MA), a batalionului de gardă a MA, cooperativei de garaje), Pădurea-Parc „Schinoasa” (vizavi de imobilul din str. Pietrarilor 17).

La Ciocana vor fi plantați puieți în Pădurea-Parc „Râșcani” (M. Sadoveanu colț cu str. Ig. Vieru, M. Sadoveanu colț cu str. P. Zadnipru), Pădurea-Parc Nicolae Milescu-Spătarul, Scuarul „Ginta Latină”, terenul din str. Nicolae Milescu-Spătarul, curțile blocurilor de locuințe.

La Râșcani –  în Pădurea-Parc „Lunca Găștii”, Pădurea-Parc (str. Montană), Șoseaua Balcani colț cu str. Mircești.

În cadrul Campaniei de plantare a arborilor pe teritoriul capitalei: parcuri, zone verzi, curți de blocuri etc., în toamna curentă, urmează a fi sădiți circa 100 mii de arbori.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!